Centrum de Zonneboog

Centrum voor levenspad-begeleiding

Over ons

Centrum ‘de Zonneboog’ coacht, begeleidt, traint en adviseert, sinds 1995 personen die hun leven willen leren ‘meesteren’ of willen werken aan hun persoonlijke en/of spirituele ontwikkeling.
Ons uitgangspunt is dat ieder, in principe, eigen verantwoordelijkheid mag en moet nemen voor zijn of haar leven. Dat geldt zowel bij voor- als tegenspoed.
Soms is het moeilijk te herkennen maar in de moeilijkste momenten van je leven zitten dikwijls de meest positieve ervaringen. Om dit te ontdekken en te integreren in je leven, kun je soms wel wat hulp en ondersteuning gebruiken. 

Ad (Sonam  Tenzin) Westen, de oprichter, cursusleider, trainer en persoonlijk begeleider van Centrum de Zonneboog  is een traditioneel opgeleide Reiki-master, Usui Shiki Ryoho, die daarnaast een brede scholing en ervaring heeft in de psychotherapeutische richting en  diverse vormen van energetische en alternatieve heelwijzen.

Ad raakte rond zijn ‘veertigste’ geïnteresseerd, in de mens als ‘heelheid’. Dit na een succesvol beroepsleven als bedrijfskundige bij allerlei particuliere, gezondheids- en overheidsinstellingen. Ook werkte hij in die periode als docent bij een sociale academie. Na een studie psychologie ontwikkelde Ad zich verder richting alternatieve heelwijzen. Een boeddhistische studie en ‘ontdekkingsreizen’ in de bakermat van het boeddhisme, India en Nepal leverden hem uiteindelijk de inzichten die hij toepast in zijn therapie-sessies en workshops.

Hij noemt zich ‘levenspad – begeleider’. Dit om aan te geven dat op heel veel momenten op iemand’s levenspad, je gesommeerd kan worden om  je verantwoordelijkheid te nemen, je situatie tegen het licht te houden, en eventueel het roer om te gooien of een gecorrigeerde leef- of denkwijze te kiezen.  Het begin van je heling en de start voor een gelukkiger leven in een grotere heelheid…

 

© 2020 Centrum de Zonneboog

Thema door Anders Norén